Barber Beer Blues & Tattoos bij café Onder de Linden

Barber Beer Blues & Tattoos bij café Onder de Linden

0

LUINJEBERD – Op zondag 11 september 2016 zal in café Onder de Linden in Luinjeberd de derde editie plaatsvinden van het Barber Beer Blues & Tattoos festival.

De derde editie van Barber Beer Blues & Tattoos festival vind plaats op 11 september 2016 in Café Onder de Linden in Luinjeberd, onder de rook van Heerenveen. De deuren gaan open om 14 uur en het festival duurt tot 20 uur. Na 2 succesvolle edities is de organisatie er weer in geslaagd om een mooi en gevarieerd programma samen te stellen.

Barber Beer Blues & Tattoos 2016 zal dit jaar geopend worden door Leonard Ford uit Leeuwarden. Met zijn pure delta-blues brengt hij de mensen terug naar de tijd van katoenplantages en zweterige juke joints. Tiffany & the Rhythm Boys brengen hun fifties rockabilly met veel overtuiging en zij gaan er voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Bacon Fat Louis brengt hete stampende blues gespeeld op zelfgemaakte instrumenten, rauw en eerlijk. Aan Baby Face Nelson de schone taak om met hun aanstekelijk mix van country, honky tonk en punk het dak eraf te spelen. Tussen de bands door gaat DJ Jos de vinyl platen aanslingeren voor fijne

De One Time Barber Company gaat de gehele middag aan de slag met old skool kapsels en hot towel shaves en Tattoo Mirr en Tattoo Ronda zijn ware kunstenaars met inkt die onder je huid gaat zitten. Bij de entreeprijs van 20 euro zit koud bier (of een cola/sinas) inbegrepen.

Barber Beer Blues & Tattoos is een kleinschalig festival voor de ware liefhebber van diverse varianten van de blues, mooie tatoeages en het betere barbierswerk. Kaarten zijn al verkrijgbaar maar zijn gelimiteerd, de vorige 2 edities waren beide uitverkocht, het is dus verstandig om een kaart in de voorverkoop te kopen zodat je niet teleurgesteld wordt aan de deur.

Kaarten kunnen worden gekocht door een mailtje te sturen naar bbbt69@outlook.com of bij de volgende voorverkoopadressen Kapsalon Hanedan (Heerenveen) Herenkapper de Vos (Heerenveen) of Cafe Onder de Linden (Luinjeberd) Meer informatie over Barber Beer Blues & Tattoos is te vinden op www.facebook.com/bbbt69

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend