Historische avondwandeling in het centrum van Heerenveen

Historische avondwandeling in het centrum van Heerenveen

0

HEERENVEEN – Heeft u wel eens het eeuwenoude  interieur van Crackstate bekeken? Weet u dat in restaurant Paul Kruger wandschilderingen te zien zijn van huis- en kunstschilder Klaas Krikke (1847-1923)?

Donderdag 23 juni  organiseert de stichting Werkgroep Oud-Heerenveen in samenwerking met VVV Heerenveen  een historische avondwandeling in het centrum van Heerenveen.

Een deskundige gids leidt u rond door het oude centrum en vertelt over de geschiedenis van de  diverse gebouwen, straten en bruggen.

Als extra attractie is er een bezichtiging van het eeuwenoude interieur van Crackstate.  De gids geeft ook hier deskundige uitleg.

Onder het genot van een kopje koffie of thee in restaurant Paul Kruger vertelt de gids over de door Klaas Krikke gemaakte wandschilderingen. De historische  wandeling is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de historie van Heerenveen.

De wandeling start om 19.00 uur op de stoep van Museum Heerenveen aan de Minckelersstraat. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 22 juni 12.00 uur bij de balie van het museum, telefonisch (0513 62 55 55)of via balie@heerenveenmuseum.nl.

Meer informatie is te vinden op www.werkgroepoudheerenveen.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend