Lezing Leo Fijen; De weg naar de heilige ruimte in jezelf

0

HEERENVEEN – Leo Fijen bekend van de kloosterserie, het eiland gevoel van Schiermonnikoog, Kruispunt en het Geloofsgesprek op zondagmorgen. Hij heeft diverse boeken geschreven. Zijn laatste boek: ’ Kon ik de stilte maar wat harder zetten’. In dit boek beschrijft hij de zoektocht naar de heilige ruimte in zijn hart. Een ontroerend boek, dat tot nadenken stemt.

Per 1 januari 2016 is hij hoofd journalistiek van de KRO-NCRV geworden, geeft dan leiding aan diverse programma’s zoals Brandpunt, Oog in Oog, NCRV 2 Document, Geloofsgesprek, Brandpunt Special, Brandpunt Reporter.

Hoe kun je de weg naar de heilige ruimte in jezelf vinden? Leo Fijen bouwt een denkbeeldig huisje in zijn huis. Een huisje met een vloer, een hal, een tafel, een tuin…. En bij deze onderdelen van een huisje horen de woorden van verstilling en nederigheid, van verlangen en bevrijding, van afdalen en opstijgen. Geen mens kan zonder die heilige ruimte. En dat is de plek waar niemand kan komen, behalve jijzelf en God. Een indringende en ontroerende lezing, die wordt opgeluisterd met piano en zang o.l.v. Rieki Kleinhesselink.

Datum: 11 april 2016

Plaats : Trinitas Coehoorn van Scheltingaweg 1 Heerenveen

Tijd : 20.00 uur

Kosten : 5 euro

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend