Line-Up Heaven Open Air bekend!

0

HEERENVEEN – Na het grote succes van Heaven Open Air in 2015 komt dit festival dit jaar terug met nog grotere namen. Op zaterdag 21 mei wordt op het P6 terrein in Heerenveen weer een dag lang gefeest. Op het festival met vier area’s kunnen bezoekers genieten van artiesten zoals Noisecontrollers, Lil’ Kleine, DJ Dyna, Psyko Punkz, FeestDJRuud, Darkraver & ChildsPlay. Ook aan de aankleding en food court is net als vorig jaar veel aandacht besteed.

Dit jaar nemen Bruut! & Mengelmoes de programmering van de mainstage voor hun rekening. Bruut! brengt vooral R&B en HipHop en Mengelmoes brengt DJ’s met verschillende stijlen. Op de mainstage brengen ze grote namen als Lil’Kleine met de hit “ Drank & Drugs” en Feest DJ Ruud waarbij je geheid niet stil kan blijven staan. Een andere top DJ achter de decks op de mainstage is DJ Dyna welke we kennen van onder andere de grote top40 hit “ Round & Round”. Ook brengt Heaven Open Air dit jaar de in korte tijd internationale succesvol uitgegroeide DJ act ChildsPlay

Het populaire ‘ Music Made Addict’ verzorgd de hardstyle area met grote namen als Noisecontrollers maar ook Psyko Punkz bekend van grote festivals als DefQon.1, Hardbass en Mysteryland. Ook geen onbekende is Darkraver, hij staat al ruim 20 jaar aan de top staat, en is inmiddels een levende legende. Deephouse & Techno wordt gedraaid op Nachtverblijf stage. Hier vind je grote namen zoals Michel de Hey & Ici Sans Merci.

Over Heaven Open Air
Heaven Open Air is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. Ieder jaar beleven duizenden feestgangers een onvergetelijke dag op het P6 terrein in Heerenveen. Naast een hele reeks aan Neerlands beste DJ’s is er nog veel meer te beleven. Een dag vol geluksmomentjes, feest, verrassingen en spektakel. Normaal gesproken op Hemelvaartsdag, dit jaar op zaterdag 21 mei zodat je ook bevrijdingsdag kunt vieren!

Kaarten  kosten  € 27,50,- en zijn verkrijgbaar via www.heavenopenair.nl.
Aanvang 14:00

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend