20ste Night of the Koemarkt wordt groot spektakel

20ste Night of the Koemarkt wordt groot spektakel

0

HEERENVEEN – Afgelopen woensdagavond werd tijdens een drukbezochte netwerkavond voor sponsors het programma van de jubileum editie van de Night of the Koemarkt bekend gemaakt.

Het traditonele feest gaat er als volgt uitzien. Vrijdagavond 24 juni gaat het muziekfeest van start met een optreden van coverband The Originals. Zaterdagmiddag 25 juni staat het traditionele dweilfestival op de planning, maar dit keer zullen er meerdere dweilorkesten deelnemen. De eerste 10 zijn al ingeschreven. Zaterdagavond is het grote Promsconcert met optredens van bekende namen als Glennis Grace, Martijn Fischer en Edwin Evers. Als de zondag is aangebroken en iedereen weer bijgekomen is van de avond ervoor, wordt er zondagmiddag een bijzonder optreden gegeven door de Koninklijke Marinierskapel. Al met al zal het een geslaagd feest moeten worden

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend