Tabletcafé met presentatie over (schilder)kunstapps in bibliotheek Heerenveen

Tabletcafé met presentatie over (schilder)kunstapps in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op dinsdagavond 16 februari wordt er in het Tabletcafé van de bibliotheek in Heerenveen een presentatie gegeven over (schilder)kunstapps. Belangstellenden hiervoor zijn van harte welkom in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48. De aanvangstijd is 18.30 uur en de toegang is gratis.

Op het gebied van de (schilder)kunst bestaan verschillende leuke apps. Denk hierbij aan een app die een virtuele rondgang door een museum aanbiedt. Daarnaast zijn er apps met kunstwerken van en informatie over beroemde kunstschilders. Ook is het mogelijk om met een app in de voetsporen van een bekende kunstenaar te treden.

Tweewekelijks kunnen de bezitters van een iPad, Android of andere tablet van 18.30 tot 20.00 uur in het Tabletcafé terecht om elkaar op de hoogte te brengen van handige weetjes, of elkaar te wijzen op de nieuwste apps. Dit gebeurt in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een belangrijke doelstelling van het Tabletcafé is om de beschikbare kennis met elkaar te delen.

Eenmaal in de twee maanden wordt er middels een presentatie iets dieper ingegaan op een thema. Zo zijn in de afgelopen maanden videoapps en fotoapps besproken. Wie ideeën heeft voor een thema-avond of zelf een korte presentatie wil verzorgen, kan dit doorgeven tijdens het Tabletcafé of via heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend