Aanhaken mag in Nijehaske

Aanhaken mag in Nijehaske

0

HEERENVEEN – Meedoen om de grootste gehaakte deken van de wereld te maken? In Nijehaske kan dat.

Het is een uitdaging, om met de grootste gehaakte deken van de wereld in het Guiness Book of Records te komen. Hiervoor worden granny squares aan elkaar gehaakt tot een enorm geheel, dat wordt gepresenteerd in 2018 als Leeuwarden Culturele Hoofstad van Europa is. Daar blijft het niet bij. Nadat het wereldrecord is gehaald, wordt de recorddeken weer opgesplitst in 10.000 dekens van 1.40 bij 2.00 m, die vervolgens worden geschonken aan een goed doel.

Haken is hot en het is ook gezellig om dit met meer mensen samen te doen. Dat kan op dinsdagavond 2 februari in ’t Praathus in MFC Us Kubus. Wijkvereniging Nijehaske nodigt iedereen uit om granny squares te komen maken van 19.30 tot 21.30 uur. Koffie, thee, garen en haaknaalden liggen klaar aan Barten 11 in Heerenveen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend