Heaven Open Air wijkt uit

Heaven Open Air wijkt uit

0

HEERENVEEN – Gisteravond 26 januari is om 20.00 uur de race begonnen om de Early Angel-tickets voor Heaven Open Air. Het festival dat elk jaar Heerenveen doet schudden en dat van heinde en verre partygangers trekt tijdens Hemelvaartsdag. Dit jaar gaat het anders.

Traditiegetrouw feest Heerenveen massaal op de beats van verschillende dj’s op het P6 terrein tijdens de hemelse donderdag. Dit jaar valt Hemelvaartsdag echter samen met Bevrijdingsdag, want ja, op 5 mei. De Heaven Open Air-organisatie wil feesters niet laten kiezen tussen beide bijzondere dagen, dus wijkt eenmalig uit. Vandaar dat de party dit jaar op zaterdag 21 mei aan gaat.

Hoe was het vorig jaar ook alweer? Kijk nog eens naar de video.

Foto: Jurjen Rozeboom Photography via Heaven Open Air

heaven open air 2016

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend