MUSEUM HEERENVEEN BIEDT EXPOSITIERUIMTE AAN

MUSEUM HEERENVEEN BIEDT EXPOSITIERUIMTE AAN

0

HEERENVEEN – De Pronkkamer in Museum Heerenveen krijgt een nieuw doel. Deze voormalige kunstruimte kan voortaan door iedereen worden ingericht met een eigen expositie.

 Dit is een genereus gebaar van het museum, dat zegt het fijn te vinden om bij te dragen aan de zichtbaarheid van goede initiatieven en mooi werk. Naast professionele en amateurkunstenaars, zijn ook projecten van scholen, bouwers en anderen welkom. Alle items mogen gratis worden geëxposeerd, op voorwaarde dat de exposant zelf organiseert, inricht en opruimt.

 De ultieme kans dus voor creatief Heerenveen om werk onder de aandacht te brengen en eventueel te verkopen. Voor iedereen die meer informatie wil staat de deur open en de koffie klaar. Ook bellen of mailen is mogelijk.

Telefoonnummer 0513 623408

Mailadres info@heerenveenmuseum.nl

Website www.heerenveenmuseum.nl

 Foto: artifexnu.nl

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend