Ruim 700 kinderen spelen Apenkooi XL bij Sportstad Heerenveen

1

HEERENVEEN – Het kan gerust gezegd worden dat Apenkooi XL bij Sportstad Heerenveen één groot succes was.

Ruim 1300 keer werd de Apenkooi XL arena betreed door meer dan 700 deelnemers. Jong en oud kwam op het evenement af om het leukste onderdeel van de gymles te (her)beleven.

Apenkooi XL is een initiatief van De Friesland om jong en oud te laten ervaren hoe leuk bewegen eigenlijk is. Omdat dit initiatief helemaal aansluit bij de visie van Sportstad Heerenveen en Scoren voor Gezondheid werd de Apenkooi XL arena vanmorgen opgebouwd voor alle enthousiaste deelnemers. Naast Apenkooi XL werden er ook nog basketbal- en kickboksclinics gegeven door basketbal vereniging Dyna’75 en kickboks vereniging CAH Sports Heerenveen.”

 

1 reactie

  1. De naam van deze arena is een beetje ongelukkig gekozen: Er zou n.l. iemand aanstoot aan kunnen nemen. Vooral niet blanke mensen schijnen problemen te hebben met primaten. Dat wordt al snel als racisme gezien.
    Flauwekul zegt u ? Oh….. en als er iets op een voetbalveld gebeurt met verwijzing naar primaten ? Dan is plots het stadion te klein en staat de wereld op z’ n kop vanwege racistische uiting(en). Maak dan een keuze: Noem deze arena anders of laat sommige voetballers weten dat primaten ook gewoon bij de natuur horen……..

X
X

Deel dit met een vriend