UNIS Flyers kruist degens met HYC Herentals

UNIS Flyers kruist degens met HYC Herentals

0

HEERENVEEN – Voor UNIS Flyers staat er weer een weekend voor de deur met twee topwedstrijden.

Op zaterdag (20.00 uur) speelt het team van coach Mike Nason tegen regerend BeNe-league kampioen HYC Herentals. Op zondag reist de ploeg af naar Belgié voor een ontmoeting met Chiefs Leuven (18.15 uur).

Coach van UNIS Flyers Mike Nason is benieuwd hoe zijn team acteert tegen Herentals. Eerder dit seizoen won UNIS Flyers op bezoek bij Herentals met 0-4. Zaterdagavond wordt een heel andere wedstrijd verwacht. ,,Het is heel mooi om tegen ze te spelen. In de afgelopen jaren hebben Herentals en UNIS Flyers een aantal belangrijke wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Herentals heeft een snel team met veel offensieve power. We moeten alert zijn op het ijs,” weet Nason. De winnaar van de wedstrijd tussen UNIS Flyers en Herentals doet uitstekende zaken voor de uiteindelijke koppositie in de BeNe-League.

Op zondag is Chiefs Leuven de tegenstander. In Thialf was UNIS Flyers eerder dit seizoen met 8-1 te sterk. ,,Ik verwacht een lastige wedstrijd. Alle teams hebben het moeilijk in Leuven. Ze wonnen een paar weken geleden nog van Herentals. Dat geeft aan dat we ze niet mogen onderschatten,” besluit Nason.

Klik voor tickets HIER!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend