Sportstad Heerenveen gaat samenwerken met Playing for Success

Sportstad Heerenveen gaat samenwerken met Playing for Success

0

HEERENVEEN – Sportstad Heerenveen is weer een mooie samenwerking rijker. Sportstad zal Playing for Success gaan ondersteunen in het bieden van een uitdagende en inspirerende plek buiten school om kinderen positieve leerervaringen op te laten doen.

Dit naschoolse programma helpt leerlingen die om sociaal-emotionele redenen niet de prestaties leveren die van hen verwacht wordt. Leerlingen worden tijdens dit project begeleid met het behalen van hun persoonlijk geformuleerde leerdoelen. Deze leerdoelen hebben te maken met motivatie, samenwerken, zelfvertrouwen en/of zelfstandigheid.

Foto: Sportstad Heerenveen

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend