Belangrijk weekend UNIS Flyers tegen topclubs

Belangrijk weekend UNIS Flyers tegen topclubs

0

HEERENVEEN – UNIS Flyers kan haar borst nat maken voor dit weekend. Met duels tegen Liège Bulldogs (thuis) en Geleen (uit) komt UNIS Flyers twee naaste concurrenten tegen.

Het eerste duel begint zaterdag om 20:00 uur in Thialf.

De stand na 12 wedstrijden ziet er voor UNIS Flyers rooskleuring uit. De ploeg staat fier aan kop en kan zeer goede zaken doen voor de eindrangschikking dit weekend. Zowel Liège en Geleen zijn ook nog volop in de race voor thuisvoordeel in de play-offs. Liège staat na negen wedstrijden vierde en Geleen bezet zesde plaats na elf wedstrijden.

“Dit gaat één van ons zwaarste weekenden worden van het seizoen”, blikt Hoofdcoach Mike Nason vooruit. Hij verwacht twee taaie wedstrijden, maar wel twee ploegen met andere speelwijzen. “Liège is een team dat graag een open wedstrijd speelt, terwijl wij meer vanuit structuur spelen. Druk zetten op hun verdediging en het spel simpel houden is de boodschap die ik onze spelers ga meegeven. Het gevaar bij hen zit in de snelle en vaardige aanvallers.”

Over Geleen tast Nason enigszins in het duister. “We hebben in de halve finale van de beker nog tegen hen gespeeld. Daar is wel enige rivaliteit ontstaan. Ze zullen revanche willen. Tegelijkertijd hebben ze een nieuwe coach. Elke speler zal zich opnieuw willen bewijzen aan hem. Dit weekend kan ons de positie brengen dat we verder punten gaan uitlopen op de concurrentie of dat we met een grote groep clubs gaan strijden om de koppositie.”

Agenda wedstrijdavond
– 19.00 uur – Business Lounge geopend
– 19.30 – 19.45 uur – Uitleg spelregels
– 20.00 uur – Aanvang wedstrijd

De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze.

Voor tickets klik je HIER!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend