UNIS Flyers opnieuw te sterk voor Nijmegen Devils

UNIS Flyers opnieuw te sterk voor Nijmegen Devils

0

‘HEERENVEEN – De UNIS Flyers hebben zaterdagavond met 6-1 gewonnen van Nijmegen Devils. Door de overwinning blijven de Heerenveners aan kop in de competitie.

Afgelopen woensdag speelden de Flyers en Nijmegen nog tegen elkaar in de bekerfinale. Toen waren de Heerenveensters met 5-2 te sterk. Zaterdagavond opende Adam Bezak aan het eind van de eerste periode de score in de 18e minuut.

In de tweede periode werd het verschil snel groter. Binnen tien minuten stond het 4-0 door goals van Janssen, Petersen en Nordemann. Nijmegen deed in de derde periode iets terug door een goal van Eden. De Flyers hadden het laatste woord in de wedstrijd door goals van Hunt en Janssen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend