sc Heerenveen wint oefenduel tegen Heracles Almelo

0

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft dinsdagmiddag de laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op de tweede seizoenshelft gewonnen.

In het Erve Asito-stadion was de Friese ploeg met 3-2 te sterk voor competitiegenoot Heracles Almelo.

Al in de vierde minuut kwam SC Heerenveen na een fout in de defensie bij Heracles op voorsprong door een doelpunt van Joey Veerman. Ruim tien minuten later kwam de thuisploeg op gelijke hoogte toen Lucas Schoofs een hoekschop binnen kopte. Verdediger Sven Botman van Heerenveen was in de eerste helft ook nog dichtbij een kopgoal, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald.

Nieuw elftal

In de rust wisselde trainer Johnny Jansen het complete elftal. Die nieuwe spelers zagen al snel tegen een achterstand aan, toen Mauro Júnior een vrije trap achter doelman Filip Bednarek schoot. Een kwartier voor tijd werd die achterstand in twee minuten omgezet naar een voorsprong, en dus uiteindelijk de overwinning, door doelpunten van Jordy Bruijn en Remi Hajal.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend