Een Duits weekend voor UNIS Flyers

Een Duits weekend voor UNIS Flyers

0

HEERENVEEN – UNIS Flyers speelt dit weekend twee wedstrijden in de Inter Region Cup. Beide wedstrijden zijn tegen Duitse tegenstanders.

Zaterdagavond treft UNIS Flyers in Thialf Herford Ice Dragons. Een dag later speelt de ploeg de uitwedstrijd bij Dinslaken Cobras.

Beide tegenstanders zijn voor UNIS Flyers redelijk bekend. In de voorbereiding zijn het vaste sparringpartners van de ploeg. Zo nam UNIS Flyers afgelopen zomer deel aan het oefentoernooi bij Herford en speelde ze ook een oefenwedstrijd in Dinslaken. UNIS Flyers bezet op dit moment de vierde plaats in de Inter Region Cup. Dubbele winst zou in theorie nog een tweede plaats in de eindrangschikking kunnen opleveren.

Hoofdcoach Mike Nason heeft zin in het weekend. “We willen de Inter Region Cup goed afsluiten met een dubbele winst. Tegelijkertijd benutten we beide wedstrijden om ons zelf goed voor te kunnen bereiden op de wedstrijd van volgende week woensdag (bekerfinale, red.)”.

Over de tegenstanders heeft Nason een duidelijk beeld. “Herford is aanvallend sterk team. We moeten zorgen dat we hen onder druk zetten in het neutrale vak. Dinslaken is meer een team dat loert op de fouten van de tegenstander. Voor ons zijn het goede tegenstanders om ons tactiek fijn te scherpen.”

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond

• 18.30 uur – Kassa’s geopend

• 20.30 uur – Aanvang wedstrijd

• De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

• De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven

• Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 5,00 p.p.

• Familiebundel = 2 volwassen en 2 kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 27,50 en online € 25,00

• Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 5,00 en online € 5,00

• Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend