sc Heerenveen haalt spits Espejord

sc Heerenveen haalt spits Espejord

0

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft vrijdag centrumaanvaller Runar Espejord gepresenteerd. De 23-jarige Noor komt over van Tromsø uit zijn geboorteland en tekent een contract voor twee en een half jaar met een optie op een extra seizoen.

Espejord kwam bij Tromsø tot 107 officiële wedstrijden. Hierin was de aanvaller goed voor 25 goals en acht assists. De voormalig jeugdinternational van Noorwegen sluit na de jaarwisseling aan bij de selectie van trainer Johnny Jansen.

Technisch manager Gerry Hamstra: ‘Iedereen weet dat we op zoek waren naar een extra spits. Runar is een fysiek sterke aanvaller die we al langere tijd volgen en goed bij onze speelstijl past. We zijn blij dat hij na de winterstop in ons shirt speelt.’

Foto: FPH

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend