TV Oranjewoud is trots op zijn Clubheld!

0

HEERENVEEN – Begin oktober heeft Tennis Vereniging Oranjewoud haar lid Jesper Sierdsma bij de Rabobank voorgedragen als Clubheld voor de verkiezing “Clubheld van het jaar 2019”.

Op basis van het aantal stemmen is Jesper winnaar van de gemeente Heerenveen. Samen met twee andere clubhelden behoort hij tot de top 3 van Friesland. De vakjury kiest op 10 december a.s. wie zich tot winnaar van de provincie mag kronen. Vervolgens wordt van de provinciewinnaar gevraagd een video op te nemen die zal worden gebruikt tijdens de uitreiking op 17 december!

Tennis Vereniging Oranjewoud is op voorhand buitengewoon trots om een lid als Jesper binnen te club te hebben en wenst Jesper naast een blijvend herstel veel succes toe om uiteindelijk tot “Clubheld van het jaar” gekroond te worden.

Hier het verhaal van Jesper:

Jesper is ondanks zijn ziekte acute lymfatische leukemie de afgelopen 2 jaar erg actief gebleven voor onze tennisvereniging.

Tussen de chemotherapie door zat hij in de organisatie van het 8/9 toernooi in juni, hield hij de website bij, speelde de clubkampioenschappen dubbel met zijn broer en de mix met zijn moeder. Nu is Jesper druk met de organisatie van een 24-uurs toss voor KIKA volgend jaar 21-22 augustus.
Kortom onze clubheld voor 2019.

Kijk voor meer info op: www.clubheldvanhetjaar.nl en op www.tvoranjewoud.nl

Foto: TV Oranjewoud.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend