Sven Kramer komend weekend niet naar wereldbekertoernooi in Polen

Sven Kramer komend weekend niet naar wereldbekertoernooi in Polen

0

HEERENVEEN – Sven Kramer doet komend weekend niet mee aan het tweede wereldbekertoernooi in Polen. Hij heeft te veel last van zijn rug.

Afgelopen weekend kwam Kramer op de 5000 meter niet verder dan de dertiende plaats. Kramer liet na de wedstrijd weten dat hij twijfelde over komende tijd. Zo slecht als vrijdag reed hij in zijn profcarrière nog nooit op zijn favoriete afstand.

“Ik wil er niet voor weglopen”, zei hij over zijn aanhoudende fysieke problemen. “Ik wil er beter van worden. Het is alleen nog maar de vraag of je hier beter van wordt. Ik wil niet op deze manier rondschaatsen, dat past niet bij me.”

Kramer heeft nu dus besloten niet mee te doen aan het wereldbekertoernooi, zodat hij zich op zijn gezondheid kan focussen.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend