UNIS Flyers wil ongeslagen status behouden

UNIS Flyers wil ongeslagen status behouden

0

HEERENVEEN – UNIS Flyers had vorig weekend een uitstekende start van het BeNe-League seizoen.

De ploeg van Mike Nason won van Zoetermeer Panters (5-2) en HYC Herentals (0-4). Daarmee heeft de Heerenveense ijshockeyclub direct de volle buit gepakt in het eerste weekend van de Belgisch Nederlands competitie. Dat wil coach Nason komend weekend opnieuw bewerkstelligen.

Afgelopen weekend tegen HYC Herentals was UNIS Flyers uiterst gemotiveerd voor een goed resultaat. ,,Je weet dat als je niet gemotiveerd bent, je de deksel op de neus kunt krijgen,” vertelt Nason. ,,De motivatie tegen een ploeg als Tilburg Trappers Toekomstteam is wel iets anders. Zo’n wedstrijd hoort erbij.”

Twee weken geleden stonden beide ploegen ook in Thialf tegenover elkaar. Destijds voor de bekercompetitie. UNIS Flyers won die wedstrijd met 11-1. Coach Nason weet dus wat hem te wachten staan. ,,Die ontmoeting was prima. Dit is één van de wedstrijden die er bij hoort. We moeten hem spelen, en zorgen dat we de goede vastigheden aanhouden. Goed blijven spelen, geen blessures oplopen en de wedstrijd professioneel uitvoeren. Wij zijn kwalitatief beter, dus ik verwacht niet een lastige overwinning.”

Zaterdag reist UNIS Flyers opnieuw af naar België. Dit keer naar Bulldogs Liège. ,,We hebben ze vier keer uitgeschakeld in de playoffs, in de afgelopen vier jaar. Zij zijn erg sterk in de omschakeling, dus daarin moeten we ze niet voeden. Het zal geen easey game worden,” blikt Nason vooruit.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond

• 18.30 uur – Kassa’s geopend

• 20.30 uur – Aanvang wedstrijd

• De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

• De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven

• Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 5,00 p.p.

• Familiebundel = 2 volwassen en 2 kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 27,50 en online € 25,00

• Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 5,00 en online € 5,00

• Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend