Quick Stick dames spelen gelijk tegen Amersfoort

Quick Stick dames spelen gelijk tegen Amersfoort

0

HEERENVEEN – Afgelopen zondag speelde Quick Stick dames 1 thuis tegen de nummer 10: Amersfoort dames 1.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het fysieke duel eindigde dan ook met 2-2 op het scorebord.

Amersfoort opende het eerste kwart al binnen enkele minuten de score, door een harde stuiterbal, vanaf de 23-meterlijn geslagen binnen te tippen. 0-1. Echter wist Sophie Tuin al gauw de gelijkmaker te scoren door met een hard schot vanaf randcirkel in de verre hoek te scoren. 1-1. Het tweede kwart kwam Quick Stick zelfs op voorsprong. Julia Bandell gaf een voorzet voor de keepster van Amersfoort langs op Valérie Mak. Zij pushte de bal in de goal. 2-1. Tevens de ruststand.

Het derde kwart speelde Amersfoort lage druk, waardoor Quick Stick het spel moest maken. Quick Stick bleef rustig en speelde het derde kwart goed samen, waardoor ze nog enkele strafcorners forceerde, maar deze bleven onbenut. Het vierde kwart wist Amersfoort uit een uitbraak opnieuw een rare stuiterbal vanuit de lucht in de goal te tikken. 2-2. Het spel werd vervolgens met de minuut fysieker, waardoor er zelfs een aantal minuten 9 tegen 9 werd gespeeld. Meerdere groene en gele kaarten werden uitgedeeld. Toch wisten beide teams niet meer te scoren. De eindstand werd dus 2-2.

Door het gelijkspel blijft Quick Stick op de 11e plaats in het klassement van de 1e klasse staan. Volgende week speelt Quick Stick opnieuw thuis tegen de nummer 4: Upward dames 1 uit Arnhem.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend