Nason over start BeNe-league: ‘Get kickstarted’

Nason over start BeNe-league: ‘Get kickstarted’

0

HEERENVEEN – Voor UNIS Flyers begint komend weekend de BeNe-league. Met vijf Belgische teams en zes Nederlandse ploegen gaat de competitie van start. UNIS Flyers heeft zelfvertrouwen getankt door ongeslagen de bekercompetitie te eindigen.

Mike Nason wil direct in de eerste speelrondes van de BeNe-league goede zaken doen: ‘Get kickstarted’.

UNIS Flyers speelt vrijdagavond in Thialf tegen Zoetermeer Panters (20.30 uur). De twee ontmoetingen in de bekercompetitie won UNIS Flyers. ,,Zoetermeer is een hardwerkend team. Onze laatste wedstrijd tegen Zoetermeer was één van onze slechtste wedstrijden van het seizoen. We wonnen uiteindelijk met 6-5, maar onze defensie was die wedstrijd niet op orde. Dat moet dit keer beter,” weet Nason.

Op zondag reist UNIS Flyers af naar Herentals. De Belgische ploeg pakte vorig seizoen het kampioenschap van de BeNe-League. UNIS Flyers verloor in de finale van de play-offs van Herentals. ,,Dat geeft nog altijd een nare smaak in de mond,” zegt Nason. ,,Een wedstrijd tegen Herentals is bijzonder omdat ze de titelhouder zijn. We moeten klaar zijn om tegen ze te spelen. We zijn gemotiveerd om daar goed te presteren. Ik heb er zin in! Get kickstarted!”

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond

• 18.30 uur – Kassa’s geopend

• 20.30 uur – Aanvang wedstrijd

• De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

• De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven

• Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 5,00 p.p.

• Familiebundel = 2 volwassen en 2 kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 27,50 en online € 25,00

• Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 5,00 en online € 5,00

• Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend