Verlies voor Quick Stick dames bij EHV in Enschede

Verlies voor Quick Stick dames bij EHV in Enschede

0

HEERENVEEN – Afgelopen zondag speelde Quick Stick dames 1 uit tegen EHV dames 1 uit Enschede. EHV wist er met de 3 punten vandoor te gaan en quickstick met 0 punten naar Heerenveen te sturen. Quick Stick verloor met 2-4.

In het eerste kwart van de wedstrijd ging het gelijk op. In minuut 8 wist EHV te scoren vanuit een overtal situatie. Niet lang daarna wist quickstick de gelijkmaker te maken door Dieuwke Verkerk 1-1. In het tweede kwart kregen beide ploegen een aantal strafcorners waar EHV de 2-1 uit wist te scoren. Net voor de rust wist quickstick een strafcorner te benutten door Verkerk.

In het derde kwart wist quickstick goede druk te geven op het team van EHV. Quickstick wist een aantal gevaarlijke kansen te creëren, maar werden helaas stuk voor stuk gekeerd door de keepster van EHV. EHV wist uit een counter mogelijkheid te scoren en zette de 3-2 op het scorebord. Quickstick wist aan het einde van het derde kwart nog een strafcorner te halen. De bal kwam tegen het lichaam van de lijnstop aan, echter zag de scheidsrechter dit niet en werd dit cruciale momenten voor de dames uit Heerenveen tegen gefloten. In het vierde kwart vielen er wat kaarten voor beide ploegen. Quickstick vocht voor de aansluitingstreffer, waardoor er gaten vielen. Hier maakte EHV handig gebruik van en maakte vervolgens de 4-2.

Quickstick is met 0 punten terug naar Heerenveen gegaan. Door dit verlies is quickstick gezakt naar plek 11 op de ranglijst. Volgende week nemen de dames het thuis op tegen de nummer 10 Amersfoort dames 1.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend