Tweede editie Tour de Fean op 8 september

Tweede editie Tour de Fean op 8 september

0

HEERENVEEN – Op 8 september a.s. wordt voor de tweede keer de Tour de Fean georganiseerd door de Lionsclub Heerenveen e.o. en TCH (Tour Club Heerenveen.)

Evenals vorig jaar gaat de gehele opbrengst van de Tour naar een goed doel. Namelijk Stichting Leergeld en Jeugdfonds Sport Fryslân. Deze organisaties zorgen ervoor dat kinderen uit de gemeente Heerenveen, waarvan de ouders financieel niet de gelegenheid zijn hen lid te laten sporten, twee jaar lang lid kunnen zijn van een sportvereniging.

Tjeerd van de Zwan, burgemeester van Heerenveen en beschermheer van deze fietstocht heeft vorig jaar zelf meegefietst en was razend enthousiast. Dit jaar zullen ook weer een aantal topsporters meefietsen.

De afstanden zijn 28, 45, 58 en 103 kilometer. De start is om 09.00 uur bij Thialf en de route is bewegwijzerd. Meer informatie is beschikbaar via www.tourdefaen.nl, facebook en de websites van Lions Heerenveen e.o., TCH en de NTFU.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend