Sc Heerenveen speelt gelijk tegen FC St. Pauli

Sc Heerenveen speelt gelijk tegen FC St. Pauli

0

HEERENVEEN – Sportclub Heerenveen heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld in de oefenwedstrijd tegen FC St. Pauli uit Duitsland.

In het eigen Abe Lenstrastadion werd het uiteindelijk 1-1 tegen de ploeg uit Hamburg. Voor aanvang van de wedstrijd waren er incidenten in het centrum van Heerenveen met supporters van beide ploegen.

Al in de tweede minuut scoorde het team van trainer Johnny Janssen voor het eerst. Hickam Faik was met een sterk schot te sterk voor keeper Himmelmann: 1-0. Na een half uur spelen lukte het Christian Conteh doelman Warner Hahn van Heerenveen te passeren, maar Conteh stond buitenspel. Daarom werd het doelpunt afgekeurd.

Strafschop

In de tweede helft kwam FC St. Pauli uit een strafschop op gelijke hoogte. Floranus maakte een overtreding op Conte, waarna de penalty met succes werd ingeschoten door Dimitrios Diamantakos. Aan het einde van de wedstrijd werd ook nog een doelpunt van Jordy Bruijn afgekeurd. Daarmee bleef het bij 1-1 in Heerenveen.

Foto: ©Martin de Jong

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend