Marten Bergsma winnaar Masters Heerenveen

Marten Bergsma winnaar Masters Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op vrijdag 12 juli 2019 werden de 20 Masters te Heerenveen verkaatst. Heren hoofdklasse op het veld van K.v. De Pompeblêdden.

Onder dreigende weersomstandigheden en voorspellingen ging de wedstrijd los, die na een goed 1,5 uur, een half uur stil lag, wegens hevige regenval, maar die daarna helemaal werd uitgekaatst. Het was dan ook een latertje, met voor het eerst 10 partuur op de lijst. De meer dan terechte winnaars waren Marten Bergsma, Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar. Het vliegende opslagspel van Marten Bergsma zorge ervoor dat hij tot Koning van deze partij werd benoemd. De 2e prijs ging naar Gert Anne van der Bos, Teake Triemstra en Tjisse Steenstra. Taeke Triemstra. Taeke gaat met deze 2 prijs, Sake Saakstra voorbij en staat nu op de 4e plek in het kaatsklassement aller tijden! De 3e prijs ging naar Enno Kingma, Alle Jan Annema, Jouke Bosje.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend