Geslaagde Clubkampioenschappen Tv Oranjewoud

Geslaagde Clubkampioenschappen Tv Oranjewoud

0

HEERENVEEN – Van 25 juni tot 5 juli zijn de Clubkampioenschappen dubbel en enkel gespeeld bij Tennisvereniging Oranjewoud in Heerenveen. Met 70 deelnemers werd er gestreden in 4 verschillende categorieën op verschillende niveaus.

De gehele week werden de deelnemers voorzien van lekker fruit van Wijnstra. Iedere avond was het terras goed gevuld, naast niet-spelende leden en familieleden kwamen ook diverse deelnemers, die zelf die avond niet hoefden te spelen, kijken bij de andere wedstrijden.

Nadat de laatste poulewedstrijden afgerond waren, konden de deelnemers zich opmaken voor een eventuele kwartfinale of direct voor de halve finale in hun categorie. Deze werden gespeeld van dinsdag tot donderdag in de tweede wedstrijdweek.

Na twee weken strijden was er op vrijdagavond 5 juli een gezellige en lekkere barbecue . De barbecue werd dan ook druk bezocht, naast de deelnemers waren er meerdere niet-spelende leden en familieleden aanwezig die gezellig mee aten.

Het was een echte finaleavond met veel strijd om de punten, waarbij er bij 5 van de 9 finales een derde en beslissende set gespeeld moest worden. De avond eindigde net voor middernacht.  Voor de winnaars was er een mooie wisselbeker en voor alle finalisten een dinercheque van Gusto in Heerenveen.

Tv Oranjewoud kan terugkijken op een succesvol toernooi en heeft de inschrijving voor de Clubkampioenschappen mix alweer geopend. Deze zullen in het najaar plaatsvinden, van 10 september tot 15 september, direct na het Open Oranjewoud Toernooi (30 augustus – 8 september).

Winnaars:
HEB: Geert Zijlstra, HEC: Jan Visser, HED: Jan Woudstra
HDA: Marvin Haspels & Daan Haspels, HDB: Johan van der Elst & Bas van den Berg
DEA: Elina Bijlsma, DEB : Roelie Bos
DDA: Anita van der Meer & Ineke Reitsma, DDB: Elina Bijlsma & Chanel Ree

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend