Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland nieuwe hoofdsponsor van de Feanrun

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland nieuwe hoofdsponsor van de Feanrun

0

HEERENVEEN – Donderdagmiddag is  Rabobank Heerenveen Zuidoost Friesland gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van de Feanrun.

Dit maakte Rikkert Besselse, manager particulieren bij de Rabobank-Heerenveen-Zuidoost donderdagmiddag samen met Rinse Bleeker van de Feanrun bekend op een persconferentie in restaurant Frisone Pazo in Heerenveen. Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland volgt voormalig hoofdsponsor BASF op. Er is een overeenkomst gesloten voor de duur van één jaar met de intentie om langer door te gaan.

De sponsoring bestaat uit het leveren van loopshirts, de rugnummers en de prijzenen. Daarnaast wordt er een geldbedrag geschonken.

Vijfde Feanrun

Op zondag 8 september 2019 om 14.00 uur vindt alweer de vijfde editie plaats van de Feanrun. De Feanrun is een sportieve en gezellige loop over 4 Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer) door Heerenveen waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel. Vanwege het vijfjarig bestaan van de Feanrun zal er een speciale route uitgezet worden. De start en finish zijn evenals voorgaande jaren in het centrum van Heerenveen.

Opgave

Je kunt je uiteraard individueel opgeven, maar ook als bedrijf is er de mogelijkheid om een team inschrijven. Ook dit jaar is de Gouden Plak Bedrijvenrun weer onderdeel van de Feanrun. Klik HIER om je in te schrijven!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend