5e Feanrun op zondag 8 september

5e Feanrun op zondag 8 september

0

HEERENVEEN – Op zondag 8 september 2019 om 14.00 uur vindt alweer de vijfde editie plaats van de Feanrun!

De Feanrun is een sportieve en gezellige loop over 4 Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer) door Heerenveen waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel. Vanwege het vijfjarig bestaan van de Feanrun zal er een speciale route uitgezet worden. De start en finish zijn evenals voorgaande jaren in het centrum van Heerenveen.

Opgave

Je kunt je uiteraard individueel opgeven, maar ook als bedrijf is er de mogelijkheid om een team inschrijven. Ook dit jaar is de Gouden Plak Bedrijvenrun weer onderdeel van  de Feanrun.  Klik HIER om je in te schrijven!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend