S.V. S.I.M. Nieuwebrug – Haskerdijken bestaat precies 100 jaar

S.V. S.I.M. Nieuwebrug – Haskerdijken bestaat precies 100 jaar

0

NIEUWEBRUG – Dit jaar bestaat s.v. S.I.M. Nieuwebrug – Haskerdijken precies 100 jaar. De sportvereniging werd op 19 juni 1919 opgericht. Bij een 100 jaar jubileum hoort uiteraard een feest.

Op zaterdag 15 juni 2019 vierde de sportvereniging S.I.M. haar 100 jarig bestaan dan ook. Een jubileum commissie had voor deze bijzondere dag een feestelijk programma samengesteld. Hierbij waren  oud- leden, donateurs, bestuursleden en trainers/coaches aanwezig.

Rond 10.30 uur ging het officiële gedeelte van start. Voorzitter van s.v. S.I.M. dhr. Ruud Wagenmakers sprak de aanwezigen toe. Diverse sprekers kwamen aan woord. Namens de Gemeente Heerenveen was burgemeester Van der Zwan present. De burgemeester feliciteerde de sportvereniging en gaf aan het bestuur een cheque met daarop een mooi bedrag om te besteden.

Daarnaast ontving iedereen die aanwezig was prachtige SIM100jaar Jubileum boek als herinnering. Er was voor de genodigden een broodmaaltijd en ‘s middags was er een korfbal en volleybal wedstrijd. De feestdag werd afgesloten met een BBQ.

Foto Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend