Streetball Masters Tour voor de tiende keer in Heerenveen

Streetball Masters Tour voor de tiende keer in Heerenveen

0

HEERENVEEN – De Abe Lenstraboulevard in Heerenveen staat op 29 juni 2019 voor de tiende keer, volledig in het teken van de Streetball Masters Tour, de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond i.s.m. Basketballvereniging Dyna ‘75.

Dit jubileum jaar zal ook de 10e keer zijn dat de voorronde van Streetball Masters Tour wordt gehouden. De organisatoren van Streetball Masters zal ook dit maal er een onvergetelijke dag van proberen te maken.

Basketballvereniging Dyna’75 werkt bij de organisatie van Streetball Masters Heerenveen nauw samen met o.a. de Nederlandse Basketball Bond, Sportstad Heerenveen, diverse sponsoren en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar organiseert Streetball Masters Heerenveen ook weer 3×3 toernooi voor de U11. Kinderen onder de 11 jaar kunnen ’s ochtends meedoen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport. De prijsuitreiking van de U11 categorie zal gedaan worden door Herma van Keulen van het Jeugdfonds Sport samen met Tony Demelinne van de Unis Flyers, de captain van de ijshockeymannen van Heerenveen die tevens de ambassadeur van het Jeugdfonds is.

Bij Streetball Masters Heerenveen kunnen deelnemers tickets verdienen voor het landelijke finaleweekend in juli van dit jaar, waar in verschillende categorieën gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen 3×3 basketball.

Streetball Masters Heerenveen begint om 10.00 uur op Abe Lenstraboulevard bij Sportstad. Naast het 3-tegen-3 toernooi en de diverse contests kunnen deelnemers en publiek ook genieten van een dunckcontest en een shooting challange. Kijk voor meer informatie op www.streetballmasters.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend