Goud voor 4 teams OSG Sevenwolden NK Olympic Moves

Goud voor 4 teams OSG Sevenwolden NK Olympic Moves

0

HEERENVEEN – 4 Teams van OSG Sevenwolden hebben vandaag op sportpark Papendal tijdens de Olympic Moves The School Final de eerste prijs gehaald en mogen zich kampioen van Nederland noemen.

Het Korfbalteam klas 1/2, korfbalteam klas 3/4, het Schoolkorfbalteam én de meiden van klas 3/4 floorball hebben vrijdag goud gehaald!

Olympic Moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevings-wereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen. Er doen inmiddels ruim 300 middelbare scholen aan mee, wat bijna de helft is van alle scholen in Nederland.

Uit onderzoek blijkt dat het programma jongeren enthousiast houdt voor sport en hen – door samen te sporten – onvergetelijke en fijne momenten bezorgt. Olympic Moves, een initiatief van de KVLO, NOC*NSF en Coca-Cola Nederland, is sinds 2003 uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van ons land.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend