vv Heerenveense Boys levert 7 spelers af aan Betaald voetbal clubs in de afgelopen 3 seizoenen!

vv Heerenveense Boys levert 7 spelers af aan Betaald voetbal clubs in de afgelopen 3 seizoenen!

0

HEERENVEEN – We kunnen wel stellen dat het goed gaat met de jeugdafdeling van Heerenveense Boys.

Nadat vorige week de JO17-1 kampioen is geworden in de Hoofdklasse en daarmee promotie heeft afgedwongen naar de 4de divisie, is er nog meer goed nieuws te melden vanaf sportpark de Akkers.

Heerenveense Boys kan namelijk met trots melden dat het in de afgelopen 3 seizoenen 7 spelers heeft zien vertrekken naar een betaald voetbal organisatie uit de regio. In 2017 was de eerste jeugdspeler Geoffrey Eekhof. Hij vertrok van Heerenveense Boys JO15-1 naar SC Cambuur O16/O17. Eekhof komt komend seizoen uit voor SC Cambuur O19. In 2018 was het de beurt aan Sanne de Goede (van Heerenveense Boys JO15-1 naar SC Heerenveen Beloften van de Vrouwen), Tristan Tiekstra en Damienthly Bernardina (beide van Heerenveense Boys JO11-1 naar SC Cambuur O12/13). De Goede komt ook komend seizoen uit voor de beloften van de Sc Heerenveen Vrouwen en Tiekstra en Bernardina komen beide volgend seizoen wederom uit voor SC Cambuur O13. Dit jaar (2019) was het de beurt aan Jannick Coehoorn (van Heerenveense Boys JO11-1 naar SC Cambuur O12/O13), Jisse Kramer (Foto) ( van Heerenveense Boys JO15-1 naar SC Cambuur O16/O17) en Liam van Spengen (van Heerenveense Boys JO10-1 naar SC Heerenveen JO12-2)

In een verder verleden leverde Heerenveense Boys ook al spelers af aan betaald voetbal organisaties. Zo hebben Doke Schmidt (Sc Heerenveen), Rannick Schoop (ex. Sc Heerenveen, ex. De Graafschap), Kerstin Casparij (Sc Heerenveen Vrouwen) en Arjen van der Heide (Sc Heerenveen O19) ook allemaal een verleden bij de kweekvijver van ”de Boys”. Deze spelers hebben ook alle 4 een nationaal jeugdelftal mogen vertegenwoordigen. De groen zwarte club uit Heerenveen hoopt dan ook dat de toekomst voor het 7-tal er net zo mooi uit mag gaan zien en dat het zelf nog meer spelers een goede vooropleiding voor een betaald voetbal organisatie mag gaan bieden. De tijd zal het leren.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend