600 kinderen doen mee aan zonovergoten schoolkorfbaltoernooi

600 kinderen doen mee aan zonovergoten schoolkorfbaltoernooi

0

HEERENVEEN – Woensdagmiddag organiseerde KV Heerenveen het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.

Op de zonovergoten kunstgrasvelden van KV Heerenveen speelden 90 teams van 13 scholen uit Heerenveen uit de groepen 3 tot en met 8 wedstrijden van 15 minuten per ronde. Ook dit jaar waren er ruim 600 kinderen actief en dat is natuurlijk een fantastisch aantal!

De prijzen werden aan het einde van de middag uitgereikt door wethouder Jelle Zoetendal.

De organisatie is erg blij met de bijdrage van een aantal partners die het toernooi mede mogelijk maken. Deze partners zijn: Webwijs, Tegelzetbedrijf Hempenius, Maintec, Groovy Tosti, Holiday Ice en Albert Heijn.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend