Verlies voor Quick Stick dames 1 in Amerfoort

Verlies voor Quick Stick dames 1 in Amerfoort

0

AMERSFOORT – Afgelopen zondag speelde Quick Stick dames 1 uit tegen Amersfoort dames 1. Ondanks dat de press van Quick Stick redelijk goed stond, wist Amersfoort enkele keren onder de druk van Quick Stick uit te hockeyen en al haar kansen te scoren. Quick Stick creëerde meer kansen, maar wist deze niet genoeg te benutten, waardoor ze geflatteerd met 4 – 2 verloor.

De eerste helft werd de eerste grote kans door Quick Stick gecreëerd. Een harde slag van Senna Horsten richting de strafbalstip werd door Britt Herder van richting veranderd, maar de keepster van Amersfoort wist de tip-in te keren. Kort daarop werd de score geopend door Amersfoort. Zij scoorden de 1-0 uit de eerste strafcorner van de wedstrijd een harde slag in de rechterhoek op de plank. Vervolgens kon Quick Stick de stand gelijk maken, maar de voorzet van Lisan ten Berge op de 2e paal werd net gemist door Jetske de Wolff. Ook Britt Herder wist een 1 op 1 met de keepster van Amersfoort niet uit te spelen. Quick Stick creëerde daarnaast ook nog enkele strafcorners, maar deze werden niet benut. Amersfoort daarentegen wist halverwege de eerste helft uit een onderschepping op de helft van Quick Stick de 2-0 te scoren. Daarna werd de 1e helft vooral gespeeld op de helft van Amersfoort. Ze speelden lage druk, waardoor Quick Stick meerder keren de cirkel van Amersfoort kon bereiken. Echter haalde Quick Stick geen rendement uit haar aanvallen. Aan het einde van de 1e helft forceerde Amersfoort uit een counter nog een strafcorner, die ze opnieuw wist te scoren. Dit keer met een slag vanaf kopcirkel in de linkerhoek van de goal. 3-0. Tevens de ruststand.

De 2e helft werd opnieuw vooral gespeeld op de helft van Amersfoort. Quick Stick bleef aanvallen en gaf mooie voorzetten, maar de schoten op de goal die volgden werden gekeerd door de keepster van Amersfoort, naast geschoten of goed gestopt door de verdediging van Amersfoort. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Herder de 3-1 met een harde slag in het net. Kort daarop scoorde Herder ook de 3-2 uit een strafcorner met een slag tussen de benen van de keepster van Amersfoort door. Echter wist Amersfoort in de allerlaatste minuut nog een strafcorner te forceren, die Herder met haar voet stopte op de lijn. De strafbal die volgde werd rustig in de linkerhoek op de plank gepusht, waardoor de eindstand 4-2 werd.

Quick Stick staat nu op de 8e plaats in het klassement van de 1e klasse. Zondag 5 mei speelt ze thuis tegen Upward dames 1: de nummer 6 uit het klassement.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend