UNIS Flyers opent strijd voor het kampioenschap van Nederland en België

UNIS Flyers opent strijd voor het kampioenschap van Nederland en België

0

HEERENVEEN – Komend weekend barst het ijshockeygeweld los! De finale van de Play-Offs in de BeNe-League start vrijdag in Thialf. Dan neemt UNIS Flyers het op tegen HYC Herentals.

In een best-of-five serie gaan beide teams uitmaken wie kampioen wordt van Nederland en België. Vrijdagavond is de eerste wedstrijd (20.30 uur). Zondagavond (20.00 uur) is de tweede wedstrijd en game 3 is woensdagavond in Thialf, om 20.00 uur.

Hoofdcoach Mike Nason vat het Play-Offs-gevoel samen: ,,De Play-Offs gaat om emotie en adrenaline.” De twee beste teams van de competitie staan tegenover elkaar. UNIS Flyers schakelde in de halve finale Bulldogs Liège uit, terwijl HYC Herentals na drie wedstrijden als winnaar uit de strijd kwam tegen Eaters Geleen. Tegen Bulldogs Liège kolkte de ijshockeyhal van Thialf. Nason hoopt dat vrijdagavond weer mee te maken. ,,Al voordat de wedstrijd begint, en wij nog in de catacomben staan, hoor je het publiek met hun trommels en hun gezang. Je voelt de energie. Dat is geweldig. Ik heb het publiek nog nooit zo veel geluid horen maken. De jongens vinden het fantastisch,” hoopt Nason op de extra steun van het publiek.

In Herentals ontmoet UNIS Flyers een tegenstander van formaat. In de competitie wonnen de Friezen twee keer in overtime van Herentals. ,,Ik verwacht dat we aan elkaar gewaagd zijn. In de competitie pakten wij slechts twee punten meer dan zij. Het ligt dus dicht bij elkaar. We moeten sterk zijn en ons houden aan het strijdplan. We mogen niet in hun spel meegaan. Als we gestructureerd blijven spelen dan heb ik vertrouwen dat wij in het voordeel zijn,” vertelt Nason.

Tickets zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond:

• 18.00 uur – Kassa’s geopend

• 20.30 uur – Aanvang wedstrijd

• De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

Tarieven:

• Entree volwassenen – prijs aan de kassa € 20,00 in de voorverkoop € 19,00

• Entree jeugd t/m 17 jaar – prijs aan de kassa € 5,00 in de voorverkoop € 5,00

• Entree voor scholieren en studenten op vertoon van de school/ studentenpas – prijs aan de kassa € 5,00

De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend