sc Heerenveen vrouwen verpletteren Achilles ’29

sc Heerenveen vrouwen verpletteren Achilles ’29

0

NIEUWEHORNE – De voetbalvrouwen van SC Heerenveen waren vrijdagavond de vrouwen van Achilles ’29 te sterk af. Met 6-0 werd er op sportpark Udiros in Nieuwehorne gewonnen van de gasten.

Omdat het eigen veld van de Feansters er niet goed bij lag na de hevige regenval van de laatste dagen, is er besloten om uit te wijken naar sportpark UDIROS in Nieuwehorne. De verhuizing maakte de thuisploeg niets uit. In de eerste helft waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. Enkele seconden voor het eindsignaal van de eerste helft wist Tiny Hoekstra namens Heerenveen dan toch de 1-0 te maken.

In de tweede helft gingen de Heerenveense dames een stuk voortvarender van start. Na nog geen twee minuten spelen schoot Quinty Sabajo de 2-0 binnen, korte tijd later gevolgd door Chantal Schouwstra. In het laatste kwartier van de wedstrijd wisten Suzanne Admiraal en Quinty Sabajo (2x) de wedstrijd te doen eindigen met een verpletterende 6-0 winst.

Foto’s: ©René Wiegmink

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend