NieuwNoord en Feanfan staan achter directeur Roozemond

NieuwNoord en Feanfan staan achter directeur Roozemond

0

HEERENVEEN – De supportersverenigingen NieuwNoord en Feanfan van Sportclub Heerenveen staan achter de nieuwe algemeen directeur Cees Roozemond. Dat schrijven ze op hun websites in een verklaring.

“Laten we weer achter onze club gaan staan”, schrijft NieuwNoord. Volgens de supportersverenigingen kunnen ze zich voorstellen dat er veel vragen zijn over de benoeming van Roozemond, maar vinden ze dat de benoeming goed is gegaan. Beide verenigingen schrijven hetzelfde: “Als bestuur staan wij volledig achter onze vertegenwoordiger en daarmee het besluit Cees te benoemen”.

Achter de ploeg staan

NieuwNoord en Feanfan hebben een vertegenwoordiger in het stichtingsbestuur: Edward Jousma en Tiemen Korvemaker. Volgens de verklaring kunnen beide mannen zich goed laten horen. Daarnaast roepen ze op om weer achter de ploeg te gaan staan en willen ze dat de rust terugkeert. Zo schrijft Feanfan: “Laten we samen de schouders eronder zetten en zorgen dat de rust terugkeert”.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend