UNIS Flyers wacht Bulldogs Liège in halve finales play-offs

UNIS Flyers wacht Bulldogs Liège in halve finales play-offs

0

HEERENVEEN – De mooiste ijshockey-tijd van het seizoen is gestart. De play-offs. Komend weekend speelt UNIS Flyers de halve finales tegen Bulldogs Liège Een prachtig affiche tussen twee goed presterende teams.

UNIS Flyers versloeg in de kwartfinales Zoetermeer Panters, terwijl Bulldogs Luik de ijshockeyers van HIJS Hokij Den Haag uitschakelde in twee wedstrijden. Vrijdagavond speelt UNIS Flyers in Thialf tegen Bulldogs Liège (20.30 uur), zondagavond is de wedstrijd in Liège (18.45 uur). Indien nodig wordt woensdag de derde wedstrijd in Thialf gespeeld (20.00 uur).

Het is al een poosje geleden dat UNIS Flyers in de reguliere competitie speelde tegen Bulldogs Liège. In november 2018 speelde het team van hoofdcoach Mike Nason twee keer tegen de Belgen. In Liège won UNIS Flyers in overtime (4-5), terwijl Bulldogs in Heerenveen met de zege vertrok (2-3 OT).

Het is playoffs tijd. Een tijd waar elke ijshockeyer gedurende het seizoen naar uit kijkt. ,,Je ziet de glimlach op ieders gezicht,” vertelt Nason. ,,Het einde is in zicht. Het is een beetje the winner takes it all. Er is geen tweede kans. Je moet nu presteren. Beide teams zullen er vol voor gaan. In de competitie heb je zulke wedstrijden niet. In de play-offs wedstrijd is iedere kans eentje die je dichter bij je uiteindelijke doel kan brengen. Iedereen wil de held zijn in de play-offs.”

Komend weekend het duel met een tegenstander die vierde eindigde in de reguliere competitie. ,,We hebben goede wedstrijden tegen Bulldogs Liège gespeeld,” herinnert Nason zich. ,,Het wordt een close game. Een wedstrijd die wordt beslist op details. Ze hebben een gemakkelijk scorende aanval en een degelijke defense. In de afgelopen jaren hebben we vaker tegen Bulldogs gespeeld in de play-offs. Maar zij zijn elk jaar een stukje beter en sterker geworden. Wij moeten zorgen dat we het heft in handen nemen en niet meer loslaten.”

Tickets zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond:

• 18.00 uur – Kassa’s geopend

• 20.30 uur – Aanvang wedstrijd

• De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

Tarieven:

• Entree volwassenen – prijs aan de kassa € 17,50 in de voorverkoop € 16,50

• Entree jeugd t/m 17 jaar – prijs aan de kassa € 5,00 in de voorverkoop € 5,00

• Entree voor scholieren en studenten op vertoon van de school/ studentenpas – prijs aan de kassa € 5,00

De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken.

Voor tickets klik je HIER!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend