Jong SC Heerenveen wint ‘beloftenderby’ van Jong SC Cambuur

Jong SC Heerenveen wint ‘beloftenderby’ van Jong SC Cambuur

0

HEERENVEEN – Op Sportpark Skoatterwâld was Jong SC Heerenveen maandagavond met 2-0 te sterk voor Jong Cambuur. De Feansters wonnen de ‘beloftenderby’ door goals van Pelle van Amersfoort en Progon Maloku.

De beloften van Cambuur en Heerenveen konden in de eerste helft niet voor gevaar zorgen. In de 60e minuut was er een penalty voor Heerenveen nodig om de nul van het scorebord te krijgen. Pelle van Amersfoort benutte de kans voor de Feansters. Vijf minuten na de 1-0 lag de tweede er ook al in. Invaller Progon Maloku was met een schot verantwoordelijk voor de eindstand van 2-0.

Beide ploegen komen uit in de verliezerspoule en hebben zes wedstrijden gespeeld. Door de overwinning staat Jong Heerenveen op de tweede plaats met 13 punten. Jong Cambuur staat zevende met zes punten.

Foto: FPH

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend