Sportstad Heerenveen slaat handen ineen met fitnessketen Fitland

0

HEERENVEEN – Vanaf 1 januari 2017 wordt de exploitatie van het fitnesscentrum van Sportstad Heerenveen overgenomen door fitnessketen Fitland.

Bij Sportstad Heerenveen staat de kwaliteit van dienstverlening voorop. Om de fitnessleden de hoogste kwaliteit te kunnen blijven bieden, heeft Sportstad Heerenveen besloten om de handen ineen te slaan met de landelijke fitnessketen Fitland. Fitland heeft jarenlange ervaring in deze branche en richt zich net als Sportstad Heerenveen op meer dan alleen fitness. Een sterke partij bij de verdere ontwikkeling van het totaalconcept van Sportstad Heerenveen: Sport, Zorg en Onderwijs onder één dak. Tevens biedt deze keten landelijke dekking, wat Sportstad Heerenveen in de huidige situatie niet kan bieden.

Voor de medewerkers en leden verandert er niks, behalve dat er geprofiteerd kan worden van nog meer voordelen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend