UNIS Flyers klaar voor de wedstrijden tegen Eindhoven en Tilburg

0

HEERENVEEN – UNIS Flyers vervolgt dit weekend de competitie met duels tegen Eindhoven Kemphanen en Tilburg Trappers. Zaterdagavond komt Kemphanen naar Thialf.  Een dag later reist UNIS Flyers af naar Tilburg.

Met overwinningen op Geleen en Luik is UNIS Flyers de competitie goed begonnen.  Dit geldt ook voor Eindhoven Kemphanen.  Omdat ze niet aan de bekercompetitie hebben deelgenomen,  heeft Kemphanen inmiddels 7 wedstrijden in de competitie gespeeld.  Daarvan won de ploeg 5 en verloor het 2 duels. Op dit moment leidt Eindhoven Kemphanen in poule A.

Met Deniz Mollen in de goal beschikt Eindhoven over een van de beste goalies in de BeNeLiga. Bovendien heeft de ploeg twee goede buitenlandse spelers Nomanovas en Pitka. Coach Mike Nason verwacht dan ook een tegenstander die aanvallend zal spelen: “Het is voor ons zaak om goed positiespel te spelen in ons eigen vak en de juiste keuzes maken betreft passing.  Aanvallend gezien is het belangrijk dat we het spel hoog vast zetten en hierdoor kansen creëeren.  Uiteraard moeten we alert blijven op snelle uitbraken van Eindhoven.”

Zondag reist de ploeg af naar Tilburg. Tegenstander Trappers heeft ook dit seizoen een goed team staan. Echter de ploeg wacht nog op haar eerste winst in reguliere tijd in de competitie en staat op dit moment op plek 7 in poule A.  In de verdediging zetten Nichols en Loginov de lijnen uit.  Aanvallers Van Hulten en Van den Broek hebben laten zien makkelijk te kunnen scoren. Bovendien heeft Trappers ook een paar grote talenten in de ploeg.  “Ze hebben dit seizoen wat afwisselende resultaten geboekt. We weten dat Tilburg altijd over een goede ploeg beschikt en dat we een overwinning daar nooit cadeau krijgen. Wat voor de wedstrijd van zaterdag geldt,  is ook relevant voor de wedstrijd tegen Tilburg. Zo lang wij de juiste intensiteit kunnen brengen,  kunnen we iedereen verslaan”,  stelt Nason.

Tickets zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar: >>> http://m.ticketpoint.nl/nl/evenement/339/unis-flyers-heerenveen.html >>>> link naar ticketverkoop website

Agenda wedstrijdavond:

19.00 uur – kassa’s geopend
20.00 uur – aanvang wedstrijd
De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

Tarieven:

Familiebundel = 2 volwassen tickets + 2 jeugd tickets t/m 17 jaar – prijs aan de kassa € 22,00 in de voorverkoop € 20,00

Entree volwassenen – prijs aan de kassa € 10,00 in de voorverkoop € 9,00

Entree jeugd t/m 17 jaar – prijs aan de kassa € 4,00 in de voorverkoop € 4,00

Entree voor scholieren en studenten op vertoon van de school/ studentenpas – prijs aan de kassa € 4,00

De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend