Sportstad Buiten bijna klaar voor opening op 1 september

Sportstad Buiten bijna klaar voor opening op 1 september

0

HEERENVEEN – Momenteel wordt er hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen op het buitenterrein van Sportstad Heerenveen. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan het Urban Sports terrein. Dit terrein is bedoeld voor freerunners en outdoor fitness. Ook worden er op en rond het terrein nog diverse afrondende werkzaamheden uitgevoerd.

Na een flinke periode van bouwen is het op 1 september eindelijk zover. Dan wordt het eerste deel van Sportstad Buiten officieel geopend. De openingsceremonie windt plaats in het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland. Iedereen is van harte welkom!

programma
• 15.00: ontvangst in het inline-skatecentrum
• 15.15 uur: openingswoord door Sportstad Heerenveen, Gemeente Heerenveen en Provincie Fryslân
• daarna: spectaculaire openingsceremonie
• 16.30 uur: rollerdisco

Topsporters, breedtesporters en sportbestuurders openen samen op spectaculaire wijze het buitensportpark. Na de openingsceremonie kan iedereen alle buitensporten zelf ervaren of kijken naar topsporters die hun sport beoefenen! Om 16.30 uur is er in het inline-skatecentrum een rollerdisco.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
sb2sb3sb1

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend