Zesde editie Trimloop Skoatterwâld op 10 september

Zesde editie Trimloop Skoatterwâld op 10 september

0

HEERENVEEN – Op zaterdag 10 september wordt de zesde editie van de jaarlijkse de trimloop in de wijk Skoatterwâld georganiseerd. De trimloop gaat om 10.45 uur van start met de kidsrun. Hier zal Sc Heerenveen mascotte Heero het starschot geven. Om 11.00 uur gaan de volwassenen van start. Er kan gekozen worden voor een loop van 5 of 10 km. De start is bij MFA De Spil.

Rondom de De Spil is er vanalles te doen voor jong en oud. Er is een nazomermarkt, springkussen en pannakooi.

Meer informatie en inschrijven voor de trimloop kan op de website www.skoatterwald.nl. Voor de lopers die zich via de website hebben ingeschreven wordt op er op woensdag 31 augustus een loopclinic georganiseerd door AV Heerenveen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend