Sc Heerenveen onder 17 speelt gelijk tegen PEC Zwolle

Sc Heerenveen onder 17 speelt gelijk tegen PEC Zwolle

0

HEERENVEEN – Onder 17 heeft dinsdag de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van Ronnie Pander liet zien over veel vechtlust te beschikken, maar ook dat er nog voldoende verbeterpunten zijn. De wedstrijd was rommelig en aan de onderlinge samenwerking valt nog het nodige te verbeteren.

“Dit is gezien de korte tijd waarin we als ploeg samen zijn ook niet raar”, vertelt Pander. “Het geeft echter wel aan waar we staan en waar we nog aan moeten werken.” De trainer zag zijn ploeg al in de eerste minuut op voorsprong komen door een vrije trap van Cain Seedorf.

Na een uur kwam PEC langszij door alert reageren op de rebound na een vrije trap. “De wedstrijd typeerde zich met slordig spel en veel omschakelmomenten. Er is genoeg werk aan de winkel. Een mooie uitdaging voor dit team.”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend