Ruitenheer nieuwe Business Partner van Sc Heerenveen

Ruitenheer nieuwe Business Partner van Sc Heerenveen

0

HEERENVEEN – Ruitenheer wordt met ingang van seizoen 2016-2017 Business Partner van sc Heerenveen. Het service- en onderhoudsbedrijf tekent een overeenkomst van drie seizoenen en zal het onderhoud en schilderwerk rondom het Abe Lenstra stadion gaan verzorgen.

Ruitenheer is een bundeling van bedrijven veelal actief in de bouw en facilitaire sector. Het bedrijf doet veel aan sportsponsoring en is zeer content het bedrijf te mogen verbinden aan sc Heerenveen, aldus Rene ter Borgh (Algemeen directeur Ruitenheer). ‘We zien de samenwerking met sc Heerenveen als een prachtige mogelijkheid om ons gebied te vergroten in Friesland!’.

Ruitenheer is de tweede Business Partner die sc Heerenveen binnen een week presenteert. Algemeen directeur Luuc Eisenga geeft aan dat er hard wordt gewerkt om de commerciële mogelijkheden die sc Heerenveen biedt kenbaar te maken aan geïnteresseerde bedrijven. ‘We merken dat de sponsoring in de lift zit. Ook Ruitenheer levert een mooie bijdrage aan het realiseren van onze doelen en legt graag samen met sc Heerenveen en andere sponsors waardevolle verbindingen’.

Foto: FPH

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend