Kenneth Otigba op huurbasis naar Kasimpasa SK

Kenneth Otigba op huurbasis naar Kasimpasa SK

0

HEERENVEEN – Kenneth Otigba speelt komend seizoen bij Kasimpasa SK. De club uit de Turkse Süper Lig huurt de 23-jarige Hongaar voor één seizoen van sc Heerenveen.

”Gezien de huidige ontwikkelingen binnen onze selectie is het voor Kenneth belangrijk dat hij bij Kasimpasa SK veel speeltijd krijgt. Wij denken dat hij zich in Turkije in de Süper Lig verder kan ontwikkelen en wensen hem daarbij veel succes’’, aldus technisch manager Gerry Hamstra.

Kenneth Otigba kwam op 16-jarige leeftijd over uit Hongarije om voor sc Heerenveen te gaan spelen. Via de jeugdopleiding debuteerde hij in december 2012 in de hoofdmacht van de Friezen. De verdediger kwam in totaal 82 keer in actie en wist acht te scoren.

Foto: FPH

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend