Mudrun is seizoenafsluiting Roelevink Sport

Mudrun is seizoenafsluiting Roelevink Sport

0

OOSTERZEE – Activiteitencommissie Eastersimmer organiseerde zaterdag een Mudrun. De ingrediënten voor een Mud Run zijn water, modder en hindernissen. Op het strand van Oosterzee is de start en de finish.

De kinderen in de leeftijd van zes tot en met elf jaar (Minions) starten in groepen van twaalf personen voor een run van ongeveer één kilometer. De begeleiders van elke groep zijn vader(s) en of moeder(s) die samen met de jeugd de run willen uitlopen. Bij de finish ontvangen alle kinderen een prachtige medaille. Ook krijgen ze nog een banaan en in de feesttent staat ranja voor ze klaar. Als de jeugd weer droge kleren aan hebben is het nog mogelijk om zich te laten schminken, cup cakes versieren en genieten van het creaplein .

Vanaf twee uur is de Nuweland Mud run met een parcours van ongeveer 6,6 kilometer. Dit is geschikt voor personen van twaalf jaar en ouder. Gehuld in een T-shirt met een eigen persoonlijk nummer wordt er in een groep gestart. Ook hier zijn deelnemers van Roelevink Sport actief. En samen of alleen zijn ze uitstekend bezig geweest om ook de finish te halen.
mud1mud2mud3mud4mud5

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend