UNIS Flyers haalt € 8.345,00 op voor het KWF

UNIS Flyers haalt € 8.345,00 op voor het KWF

0

HEERENVEEN – De wedstrijd UNIS Flyers – AHOUD Devils stond gisteravond volledig in het teken van het Koninklijk Wilhelmina Fonds (KWF). Zo speelde de ploeg in speciale wedstrijdshirts die geveild werden voor het KWF, doneerde hoofdsponsor UNIS Group € 2.500,00 en waren er diverse andere acties in het stadion. Aan het eind van de avond kon teammanager Rob van Aalderen een cheque van € 8.345,00 aan het KWF overhandigen!

De actie om te gaan spelen voor het KWF was het idee van teammanager Rob van Aalderen en het leverde een bijzondere avond op in Thialf. In het stadion hingen diverse spandoeken van het KWF en de stichting had klappers uitgedeeld met informatie over kanker. Tegelijkertijd gebruikten veel fans de klapper om mee te slaan op de ritme van de muziek waardoor er een mooie sfeer was tijdens de wedstrijd.

Hoofdsponsor UNIS Group zag af van haar plek op het wedstrijdshirt om zo die plek te gunnen aan het KWF. Hierdoor kon UNIS Flyers in speciale wedstrijdshirts spelen met daarop het logo van KWF. Na afloop van de wedstrijd gaf het maatschappelijk betrokken bedrijf te kennen € 2.500,00 te doneren aan het KWF. De wedstrijd shirtveiling was vrijdagavond online gestopt maar een aantal shirts werd gisteren na afloop van de wedstrijd geveild in de tent. Het wedstrijdshirt van Niek van der Meulen werd verloot. Zijn shirt bracht € 266,00 op.

De Supporters Vereniging Friesland Flyers (SVFF) verkocht diverse artikelen voor het KWF zoals een teamposter, individuele posters en pucks als sleutelhanger. Al na de eerste periode waren de sleutelhangers uitverkocht en kon de SVFF meer dan € 600,00 doneren aan het KWF.

De horeca in Thialf doneerde de fooienpot aan het KWF en namens de spelersgroep en technische staf overhandigde captain Tony Demelinne op het ijs een cheque van € 310,00.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend