PvdA Heerenveen zet bereikbaarheid Thialf per trein opnieuw op de agenda

PvdA Heerenveen zet bereikbaarheid Thialf per trein opnieuw op de agenda

0

HEERENVEEN – Door een lobby van de Heerenveense PvdA fractie in Den Haag is een motie in de Tweede Kamer ingediend door PvdA kamerlid William Moorlag om aandacht te vragen voor de bereikbaarheid van Thialf per trein tijdens tijdens schaatsevenementen.

De Tweede Kamer fractie van de Partij van de Arbeid verzoekt de regering om in gesprek te gaan met de NS, de provincie Fryslân en met de gemeente Heerenveen om zorg te dragen voor goede bereikbaarheid.

De Heerenveense en Statenfractie van de PvdA hebben herhaaldelijk aandacht gevraagd voor het feit dat NS station Heerenveen-Zuid / Thialf niet wordt gebruikt tijdens schaatsevenementen en Thialf hierdoor minder goed bereikbaar is per openbaar vervoer. Lokaal en regionaal liepen de gesprekken met NS, Arriva en ProRail spaak.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend